Word Cx authority of Cx engineer bij D-TACS

We hebben mensen zoals jij nodig: toegewijde mensen, gepassioneerd door hun werk en op zoek naar de hoogste kwaliteit service aan commissioning.

Dit wordt jouw baan

In de functie als Commissioning Authority, Commissioning Manager of Commissioning Engineer bij D-TACS behoor je tot een team van de beste commissioners in Nederland, bij het meest toonaangevende onafhankelijke commissioningbedrijf. Door inzet op de nieuwste technologie, ontwikkeling van het commissioningvak en internationalisatie streven wij naar kwalitatieve groei samen met onze klanten.

Onze eersteklas specialisten zijn niet alleen op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van commissioning, maar leveren ook een actieve bijdrage aan het verbeteren en uitdragen hiervan.

Als commissioning engineer ben je het gezicht van D-TACS en van grote waarde voor opdrachtnemers en opdrachtgevers bij het kwalitatief en efficiënt opleveren van hun projecten. Met jouw ervaring en onze support en tools weten we samen hun verwachtingen te overtreffen.

Onze klanten bevinden zich in binnen en buitenland, waardoor Engels een belangrijke taal is die wij spreken. De uitdaging is dan ook dat je over de hele wereld je expertise laat zien, zowel in persoon als in kennis.

Wat doe je als commissioning engineer in de dagelijkse praktijk?

Bij D-TACS krijg je te maken met uitdagende en mooie commissioningsprojecten voor complete gebouwen, of separate, vaak kritische, installaties. Je maakt voor ieder project een gedetailleerd risicogericht commissioningsplan. Hiervoor hebben we een vaste basis en tools klaarliggen. Daarna leg je de werking, performance, veiligheid, betrouwbaarheid van de oplevering vast in een commissioningsdossier. Zo bewerkstellig je een veilige en geordende ‘hand-over’ van de totale installatie vanuit het bouw- of productieproces. Heb je tijdens het werk een vraag, of wil je overleggen met een collega? Ze staan voor je klaar, want samen ontwikkelen we ons verder en blijven we aan de top. Je vakbroeders hebben net als jij geen 9-5 mentaliteit, maar gaan voor 100% in kwaliteit en klanttevredenheid.

Dit breng jij mee

Een gemotiveerde instelling, waarbij je over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt, zowel in woord als geschrift, en zowel Nederlands als Engels. Vaardigheid in andere talen is een pre. Hierdoor kun je met de klant de juiste informatie delen en verkrijg je de benodigde gegevens van de leveranciers. Je bent pro-actief en besluitvaardig. Een belangrijke eigenschap is het kunnen vasthouden aan het te belopen pad en script. Duidelijk- en standvastigheid is wat wij van jou verwachten en daarnaast natuurlijk iemand die erg sociaal is en waarmee gelachen kan worden. Wij houden ervan om in een losse sfeer te werken en te communiceren, maar blijven altijd strak op de inhoud. 

Verder breng jij mee:

  • Mbo-niveau 4 met een technische achtergrond, wo, elektrotechniek, WTB of mechatronica, afgerond met diploma;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent administratief zeer goed onderlegd, hebt een commerciële instelling en werkt nauwkeurig en kritisch;
  • Je kunt goed plannen, organiseren en schakelt snel;
  • Je werkt goed zelfstandig, maar kan ook in teamverband op professioneel niveau werken;
  • Uitstekende beheersing van MS Office en Teams;
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je andere ervaringen, kwaliteiten of competenties die jou zeker geschikt maken voor deze rol? Dan zien we jouw sollicitatie alsnog graag tegemoet!

Wij hebben oog voor jou

Dus bieden we je onder meer:

Samenwerken
Je werkt samen en apart met collega’s die net zo gedreven zijn als jij.

Waarden
We kennen de waarde van goede commissioning engineers en handelen hiernaar.

Techniek
Je zit met je neus bovenop de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de commissioningsbranche en kunt ze als eerste toepassen.

Ambassadeursfunctie
Je vervult een ambassadeursfunctie voor je vak.

Uitdagend
Je zet je tanden in uitdagende en mooie projecten.

In dienst bij D-TACS

D-TACS stelt zware eisen aan commissioning specialisten, commissioning managers en autoriteiten, want wij werken aan complexe en bedrijfskritische projecten. Niet alleen hechten we waarde aan je opleiding en ervaring, maar we vinden het vooral belangrijk dat je een gelijkgestemde bent qua, enthousiasme, werkhouding en gedrevenheid. Daar staat tegenover dat je samenwerkt met collega’s die je passie voor het vak delen en die bijdragen aan je ontwikkeling hierin. Bij D-TACS vinden we het belangrijk dat we niet alleen bijblijven, maar ook vooruitlopen op de ontwikkelingen in de branche, daarom geven we je volop de ruimte en middelen om te leren en te sparren met collega’s.

Klinkt dit als een interessante uitdaging?

Mooi! Neem dan contact op met Marco Bakker of solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen.

Mail naar: info@d-tacs.com of bel/Whatsapp naar: +31 (0) 85-0796040
We kijken met veel belangstelling uit naar jouw reactie en vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

Direct solliciteren

Solliciteer hier op de functie als Commissioning Authority, Commissioning Manager of Commissioning Engineer bij D-TACS