Over ons

D-TACS gelooft in de waarde van onafhankelijke commissioning om bedrijven te helpen bij kwaliteitsborging en prestatieverbeteringen van bedrijfskritische assets. Hiermee dragen wij direct bij aan een beter milieu, een fijne werkomgeving en een optimaal rendement van uw assets. Dit is ons verhaal. 

De hoogste standaard in commissioning

D-TACS is opgericht door Marco Bakker en Thijs van Baar: beiden ervaren ondernemers die vanuit diverse disciplines met commissioning in aanraking kwamen. Zij zagen de uitdagingen in de dagelijkse praktijk van projectbeheersing en oplevering en hoe de enorme voordelen van commissioning voor ondernemers en de samenleving, daarbij een uitweg boden. 

Commissioning is een tool voor efficiëntie en het voorkomen van schade, door een veilige en geordende hand-over van de totale installatie vanuit de bouw/constructie fase naar de operationele en onderhoudsfase. In de basis moet het onafhankelijk zijn van de opdrachtgever en de aannemer. Toen Thijs en Marco zagen dat er nog geen onafhankelijke commissioningspartij in Nederland was, besloten zij dit zelf te realiseren, samen met de allerbeste vakmensen uit de branche.

Met een team van eigen Cx-ers en Cx freelance consultants helpt D-TACS zowel opdrachtgevers als aannemers bij het opleveren van prachtige projecten.
De groei van de vraag naar onafhankelijke commissioning en de overheid die het als voorwaarde meeneemt en in wetten en processen verankert, bevestigt het belang en het toekomstperspectief van D-TACS.

De hoogste standaard in commissioning

D-TACS neemt maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij zien het als onze taak om de hoogste standaard in commissioning te leveren en deze te verhogen, maar onze verantwoordelijkheid reikt verder dan ons eigen bedrijf alleen. We spannen ons in voor het creëren van standaarden en om het belang van onafhankelijke commissioning tot gemeengoed te maken.
D-TACS is daarom onder andere nauw betrokken bij de TVVL en de Dutch Building Commissioning Association (DBCA). 

Specialisten van het hoogste niveau

De commissioners van D-TACS vormen een vaste groep betrokken en hooggekwalificeerde professionals. Of ze nu in dienst zijn, of als zelfstandige D-TACS vertegenwoordigen, ze hebben allen verschikkelijk veel ervaring en zijn de zwaargewichten uit de branche. Daarbij zijn zij enthousiast, gedreven en gemotiveerd, zoals dat ook geldt voor ons ondersteunend personeel.
Al onze medewerkers beschikken over actuele en accurate kennis en vaardigheden, waarmee zij de hoge kwaliteitsstandaard die D-TACS haar klanten beloofd, waarmaken. Alle commissioners hebben de opleiding bij de TVVL doorlopen en zijn gecertificeerd. Zonder hen geen D-TACS

D-tacs commissioning
Ons DNA D-tacs

Ons DNA

Wilt u kennismaken en meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? We maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek.