Werken bij D-tacs

Cx authority of Cx engineer bij D-TACS

Als Commissioning Authority, Commissioning Manager of Commissioning Engineer bij D-TACS behoor je tot een team van de beste commissioners in Nederland, bij het meest toonaangevende onafhankelijke commissioningsbedrijf. Door inzet op de nieuwste technologie, ontwikkeling van het commissioning vak en internationalisatie, streven wij naar kwalitatieve groei samen met onze klanten.

Onze eersteklas specialisten zijn niet alleen op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van commissioning, maar leveren ook een actieve bijdrage aan het verbeteren en uitdragen hiervan.

Als commissioning engineer ben je het gezicht van D-TACS en van grote waarde voor opdrachtnemers en opdrachtgevers bij het kwalitatief en efficiënt opleveren van hun projecten. Met jouw ervaring en onze support en tools, weten we samen hun verwachtingen te overtreffen. 

Wat is commissioning?

Wat doe je als commissioning engineer van D-TACS?

Bij D-TACS krijg je te maken met uitdagende en mooie commissioningsprojecten voor complete gebouwen, of separate, vaak kritische, installaties. Je maakt voor ieder project een gedetailleerd risicogericht commissioningsplan. Hiervoor hebben we een vaste basis en tools klaarliggen. Daarna leg je de werking, performance, veiligheid, betrouwbaarheid van de oplevering vast in een commissioningsdossier. Zo bewerkstellig je een veilige en geordende ‘hand-over’ van de totale installatie vanuit het bouw- of productieproces.
Heb je tijdens het werk een vraag, of wil je overleggen met een collega? Ze staan voor je klaar, want samen ontwikkelen we ons verder en blijven we aan de top. Je vakbroeders hebben net als jij geen 9-5 mentaliteit, maar gaan voor 100% in kwaliteit en klanttevredenheid.

Waarom je het liefst voor D-TACS werkt

Samenwerken

Je werkt samen en spart met collega’s die net zo gedreven zijn als jij.

Waarden

We kennen de waarde van goede commissioning engineers en handelen hiernaar.

Techniek

Je zit met je neus bovenop de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de commissioningsbranche en kunt ze als eerste toepassen.

Ambassadeursfunctie

Je vervult een ambassadeursfunctie voor je vak.

Uitdagend

Je zet je tanden in uitdagende en mooie projecten.

In dienst bij D-TACS

D-TACS stelt zware eisen aan commissioning specialisten, commissioning managers en autoriteiten, want wij werken aan complexe en bedrijfskritische projecten. Niet alleen hechten we waarde aan je opleiding en ervaring, maar we vinden het vooral belangrijk dat je een gelijkgestemde bent qua, enthousiasme, werkhouding en gedrevenheid.
Daar staat tegenover dat je samenwerkt met collega’s die je passie voor het vak delen en die bijdragen aan je ontwikkeling hierin. Bij D-TACS vinden we het belangrijk dat we niet alleen bijblijven, maar ook vooruitlopen op de ontwikkelingen in de branche, daarom geven we je volop de ruimte en middelen om te leren en te sparren met collega’s.

 

Freelance Cx-er bij D-TACS

Ben je zelfstandig en een ervaren commissioner? Ook dan werken we graag met je samen. Binnen D-TACS vormen al onze vaste en freelance medewerkers één team. We delen kennis en kansen om met elkaar onafhankelijke commissioning in Nederland naar een hoger plan te tillen. Onze freelance commissioning engineers beschikken over een TVVL diploma voor Commissioning Specialist en zijn opgenomen in het register van de DBCA. En omdat je onderdeel bent van het D-TACS team, deel je mee in ons succes en team spirit. Wij leren graag wat jou succesvoller kan maken. 

Nieuwsgierig hoe wij elkaar kunnen versterken? Maak een afspraak met ons.