Standaarden commissioning

Commissioning engineers D-TACS

Een commissioning engineer moet onzes inziens ervaren, enthousiast en service gericht zijn. de engineers waar D-TACS mee werkt voldoen aan deze eisen. Zij begrijpen en zijn ervaren in de rol die zij hebben. Neutraal tussen opdrachtgever en aannemer, met allen hetzelfde doel. Daarbij zijn het vakmensen die het belang van hun functie voelen, uitdragen en uiten in de kwaliteit van hun werk en dienstverlening.

Commissioning engineers D-TACS​

TVVL opleiding Commissioning Specialist

Al onze engineers hebben de TVVL opleiding tot Commissioning Specialist, of een vergelijkbare opleiding, met succes afgerond. Hiermee is herleidbaar dat ze over de vaardigheden beschikken voor het zelfstandig opstellen van een commissioningsplan, het uitvoeren van commissioningsactiviteiten en het (laten) opstellen en accorderen van Cx-rapportages. Alleen ervaren hbo-technici, (met minimaal 6 jaar werkervaring) werkzaam bij een adviesbureau, installatiebedrijf, opdrachtgever of overheid, kunnen toegang krijgen tot deze opleiding.

ASHRAE standaard

Onze engineers passen bij alle vormen van commissioning de ASHRAE standaarden en richtlijnen toe. Deze vormen de meetlat waarlangs wij onze testen en ons werk leggen.

Dutch Building Commissioning Association DBCxA

D-TACS is een actief lid van de Dutch Building Commissioning Association (DBCxA), een erkende non-profit organisatie die tot doel heeft de acceptatie en toepassing van commissioning als efficiënte methode voor prestatieborging van gebouwen en woningen in Nederland te bevorderen

Commissioning door D-TACS

D-TACS kan u ontzorgen met alle soorten van commissioning. Vraag ons gerust advies over welk type op uw situatie van toepassing is. Commissioning door D-TACS is onafhankelijk, grondig, vakkundig, snel en gedegen gedocumenteerd en gecommuniceerd. Daar mag u op vertrouwen!
Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag meer over commissioning door D-TACS.